Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

Παρακολουθήστε νόμιμα δωρεάν το Μουντιάλ

Το πιο αιματοβαμμένο Μουντιάλ στην ιστορία , είναι η πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά όπου είναι «επί πληρωμή» στη χώρα μας. 

Όσοι θέλετε να δείτε το Μουντιάλ χωρίς να πληρώσετε το απαράδεκτο χαράτσι του ANT1+ υπάρχει εύκολη λύση.

Με ένα VPN μπορείτε να παρακολουθήσετε ΝΟΜΙΜΑ το Μουντιάλ επιλέγοντας τοποθεσία "Κύπρος" , διαφορετικά για υπολογιστή ή κινητό κατεβάζετε το Opera Browser και ενεργοποιειτε το δωρεάν VPN που προσφέρει με την επιλογή τοποθεσίας "Βέλτιστη". 

Μετά από το Opera , μπαίνετε εδώ http://cybc.com.cy/ και βλέπετε τους αγώνες από το ΡΙΚ Κύπρου (αντίστοιχη ΕΡΤ) δωρεάν και καθόλα νόμιμα !

Όλοι οι αγώνες θα πλαισιώνονται από πρόγραμμα (pre-game, half-time και post-game) με ανάλυση και στιγμιότυπα, με το pre-game να ξεκινά 30 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα και το post-game να ολοκληρώνεται περίπου 20 λεπτά μετά το τέλος του αγώνα, συμπληρώνοντας πως οι αγώνες και οι εκπομπές θα μεταδίδονται από το ΡΙΚ 1, το ΡΙΚ 2 και το ΡΙΚ HD, οι αγώνες που διεξάγονται στις 9.00 μ.μ. θα μεταδίδονται από το ΡΙΚ 1 και το ΡΙΚ HD, ενώ ο μεγάλος και ο μικρός τελικός θα μεταδοθούν από το ΡΙΚ 1 και ΡΙΚ HD.

Είπε επίσης ότι από 3 έως 19 Νοεμβρίου μεταδίδεται καθημερινά από το ΡΙΚ 2 εκπομπή αφιερωμένη στις 32 χώρες που συμμετέχουν στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ την παραμονή της έναρξης της διοργάνωσης το Σάββατο θα μεταδοθεί εκπομπή διάρκειας μίας ώρας για το παγκόσμιο κύπελλο.

Εκτός  του Παγκοσμίου Κυπέλλου το ΡΙΚ έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα για την επιλογή ενός αγώνα κάθε αγωνιστικής του Europa League και Conference League από το 2024 και μετά