Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Σχετικά με εμάς

 







Το Havana Web Radio δημιουργήθηκε τον Απρίλιο του 2021 από μια ερασιτεχνική ομάδα στην Θεσσαλονίκη και πλέον αριθμεί μέλη σε πολλά μέρη της χώρας μας αλλά και ακόμα και φίλους στο εξωτερικό και την αγαπημένη μας Κούβα ! Όλα τα μέλη μας διακατέχονται από αγάπη και αλληλεγγύη για την Κούβα , ενθουσιασμό για καλή μουσική και επιμονή στην εύρεση της αλήθειας μέσα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς . 

Ο σταθμός μας λειτουργεί με την εθελοντική δουλειά και συνεισφορά των μελών και των φίλων μας .

Η πολιτική μας ταυτότητα και τοποθέτηση συμβαδίζει με τις ταξικές δυνάμεις κόντρα στην προσπάθεια διάσπασης του κινήματος. Μελετάμε προσεκτικά και είμαστε ενήμεροι για τις εξελίξεις στην Κούβα κάτι βέβαια που δεν αλλάζει την αδιαπραγμάτευτη αλληλεγγύη μας στον κουβανικό λαό και την στήριξη στην κυβέρνησή του . 

Συνεργαζόμαστε με τον Ελληνοκουβανικό Σύνδεσμο Θεσσαλονίκης τον οποίο και ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθειά του !   


Είναι γεγονός ότι η πλειοψηφία της νεολαίας προτιμάει ν' ακούει την μουσική του από μουσικές πλατφόρμες και να την επιλέγει μόνος του . Σε αυτόν τον κόσμο , προτείνουμε να μοιραστεί μαζί μας αυτήν την αγαπημένη συνήθεια . Πιστεύουμε ότι το ραδιόφωνο μπορεί να γίνει καλύτερο και γι' αυτό είμαστε εδώ ! Θέλουμε ένα ραδιόφωνο πιο κοντά στον ακροατή , μέσα στην κοινωνία , στα πραγματικά προβλήματα του λαού και τους προβληματισμούς της νεολαίας ,  πιο interactive , άμεσο , εκεί που βαράνε τα σφυριά της εκμετάλλευσης , εκεί που δεν θα πάει κανένα αστικό μέσο , εκεί που θα ακουστούν οι φωνές που θέλουν να αποσιωπήσουν . Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή , να μας στείλετε το τραγούδι που επιθυμείτε ν' ακούσετε ή τον προβληματισμό που θέλετε να μοιραστείτε . Θέλουμε να δώσουμε περισσότερο χρώμα και χαρά στους αγώνες μας . Ο γυάλινος αυτός κόσμος , δεν πρόκειται βέβαια ν' αλλάξει με την μουσική ή με προτζεκτάκια και ιστοσελίδες , μόνο με αγώνες με τα ταξικά σωματεία σε κατεύθυνση ανατροπής του βάρβαρου αυτού συστήματος υπάρχει ελπίδα για τον λαό . Μόνο στην νέα κοινωνία στον σοσιαλισμό όλοι οι σημερινοί εφιάλτες θα θυμίζουν ένα κακό όνειρο , για αυτό παλεύουμε και τραγουδάμε . 

"Γιατί εμείς δεν τραγουδάμεΓια να ξεχωρίσουμε αδελφέ μουΑπ' τον κόσμοΕμείς τραγουδάμεΓια να σμίξουμε τον κόσμο"

Ετοιμαστείτε για το απόλυτο μουσικό ταξίδι ! Σας ευχαριστούμε που είστε μαζί μας !


Καλή ακρόαση !



Η ομάδα του Havana Web Radio