Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ! ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ! ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΕΞΩΣΗ !


ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ !!!

«Δεν θα επιτραπεί η έξωση, δεν θα φύγει η χαμηλοσυνταξιούχος από το σπίτι της» διαμηνύουν οι συγκεντρωμένοι που έχουν μπει μέσα στο σπίτι της γυναίκας σταματώντας το ξεσπίτωμα. 

Δηλώνουν ότι δεν γίνεται αποδεκτή η έξωση, η χαμηλοσυνταξιούχος θα παραμείνει στο σπίτι της! 

Καλούν στη συγκέντρωση.

«Ντροπή και αίσχος! Πετάνε στον δρόμο χαμηλοσυνταξιούχο! Αλληλεγγύη το όπλο μας, νόμος το δίκιο μας» τονίζει σε ανακοίνωση το ΠΑΜΕ που καλεί σε συγκέντρωση στις 4.30 μ.μ. στην Αβύδου 146 στου Ζωγράφου όπου από το πρωί γίνεται έξωση σε μία γυναίκα. 

Το ΠΑΜΕ σημειώνει ακόμα:

«Αυτή την ώρα στην Αβύδου 146 στου Ζωγράφου επιχειρείται έξωση σε συνάνθρωπο μας από την αστυνομία και δικαστικό επιμελητή. Με άθλιο τραμπούκικο τρόπο 5:30 τα χαράματα έσπασαν την πόρτα στην χαμηλοσυνταξιούχο για να την πετάξουν στον δρόμο. Τα κοράκια επιτίθενται με την στήριξη της κυβέρνησης και με όπλο τους άθλιους ντροπιαστικούς νόμους που ψήφισαν μαζί ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ.

Το Εργατικό λαϊκό κίνημα δεν θα επιτρέψει να κυριαρχήσει η ζούγκλα της αγοράς τους. Κάτω τα χέρια από του λαού το βιός. Όλοι όσοι μπορούν να πάνε τώρα να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στου Ζωγράφου. Συγκέντρωση στις 4:30μ.μ. στην Αβύδου 146 στου Ζωγράφου.

Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη.»