Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Οι Manowar έστειλαν στεφάνι για τον Καζάκο και στην εκδήλωση του ΚΚΕ

Τον "θρυλικό γίγαντα" Κώστα Καζάκο τίμησαν οι Manowar. Το στεφάνι τους στην εκδήλωση του ΚΚΕ για τον μεγάλο ηθοποιό.

Στην εκδήλωση του ΚΚΕ στον Περισσό πλήθος καλλιτεχνών απέδωσε τιμή στον μεγάλο ηθοποιό και πρώην βουλευτή του κόμματος Κώστα Καζάκο, ενώ πολλά ήταν τα στεφάνια που στάλθηκαν. Ανάμεσά τους υπήρχε ένα που προκάλεσε εντύπωση. Αυτό του ιδρυτή του συγκροτήματος Manowar, Τζόι Ντι Μάιο.


"Αθάνατος" έγραφε μεταξύ άλλων το στεφάνι του Ντι Μάιο.
Και το ίδιο το συγκρότημα όμως απέδωσε τιμή στον Κώστα Καζάκο. Πληροφορήθηκαν τον θάνατο του την περασμένη Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου και αποχαιρέτησαν τον σπουδαίο ηθοποιό μέσω ανάρτησης στο Facebook, δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία.

Στη λεζάντα τους, οι Manowar, μεταξύ άλλων, χαρακτηρίζουν τον Κώστα Καζάκο έναν "γίγαντα που δεν θα ξεχαστεί ποτέ". "Ήταν τιμή και προνόμιο να γνωρίσουμε τον Κώστα", καταλήγουν.
Ολόκληρη η ανάρτηση των Manowar στο Facebook:
"Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του θρυλικού Κώστα Καζάκου. Ήταν ένας γίγαντας που δεν θα ξεχαστεί ποτέ".
Η συνεργασία - έκπληξη
Η συνεργασία - έκπληξη των Αμερικανών θρύλων της heavy metal με τον αξέχαστο ηθοποιό, έγινε στο άλμπουμ, "The Revenge of Odysseus" που είναι εμπνευσμένο από την Οδύσσεια και ο εκλιπών υποδύεται τον Οδυσσέα. Στο πρότζεκτ συμμετέχει επίσης και ο Κωνσταντίνος Καζάκος ο οποίος ερμηνεύει τον Τηλέμαχο.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος θυμάται τη στιγμή που ανέφερε στον πατέρα του την πρόταση των Manowar: "Τον ρώτησα αν θυμάται το συγκρότημα που είχα αφίσα πάνω δεξιά στο δωμάτιό μου. Μου είπε πως όχι, αλλά όταν του εξήγησα περί τίνος πρόκειται, δέχτηκε με χαρά". Αξίζει να σημειωθεί ότι η αφήγηση έγινε στην αρχαία ελληνική γλώσσα, με την πολύτιμη συμβολή του Σάκη Τόλη των Rotting Christ o οποίος έκανε την απόδοση στα αρχαία ελληνικά.

Εντυπωσιασμένοι δήλωναν τότε οι Manowar οι οποίοι ένιωθαν να ανατριχιάζουν όχι μόνο από το αρχαίο κείμενο, αλλά και από την καθηλωτική ερμηνεία του Κώστα Καζάκου. "Οι ηθοποιοί έκαναν εξαιρετική δουλειά και τους ευχαριστώ", έλεγε λίγο αργότερα ο Joey DeMaio.

Όσοι βρέθηκαν στην πρόσφατη συναυλία των Manowar στο Release Athens, τον περασμένο Iούνιο, είχαν την ευκαιρία να ακούσουν σε ένα live - υπερπαραγωγή το "The Revenge of Odysseus" και μάλιστα με τη συμμετοχή του Κωνσταντίνου Καζάκου

Πηγή : thetoc.gr