Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023

Ξεκινά και φέτος τη λειτουργία του το Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ «Έναυσμα»




Το Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ «Έναυσμα» στη Θεσσαλονίκη, ανοίγει για ακόμα μία χρονιά τις πύλες του, για τη νέα χρονιά 2023-2024, με εκδήλωση την Κυριακή 12 Νοέμβρη στις 7 μ.μ., στον χώρο του Στεκιού (Βελισσαρίου 5, περιοχή Ευζώνων).

Μετά τα εγκαίνια θα ακολουθήσει ξενάγηση στους χώρους του Στεκιού, καθώς και παρουσίαση του προγράμματος και των τμημάτων.

Στον χώρο θα φιλοξενηθεί έκθεση φωτογραφίας.

Ο πολιτισμός και η τέχνη είναι ανάγκη της νεολαίας,  γι' αυτό και η ΚΝΕ μέσα από το Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας στη Θεσσαλονίκη, δίνει χώρο σε νέους της πόλης στην ατομική και συλλογική δημιουργία, στην καλλιέργεια και ανάπτυξη ενδιαφερόντων, στο νέο καλλιτεχνικό έργο.

Με υλικά τη συλλογική προσπάθεια, τη στήριξη από τους εθελοντές δασκάλους και την αλληλεγγύη, το «Έναυσμα» στη Θεσσαλονίκη, ανοίγει το δρόμο ώστε περισσότεροι νέοι και νέες να εκφράζονται, να δημιουργούν, να διεκδικούν την επαφή και πρόσβαση τους στον πολιτισμό και την τέχνη!

Στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ «Έναυσμα», στη Θεσσαλονίκη, προσφέρονται δωρεάν τα εξής μαθήματα: Πιάνο, κιθάρα, μπουζούκι, φωνητική, ντραμς, σαξόφωνο, θεωρία μουσικής, εικαστικό εργαστήρι, φωτογραφία, photoshop, θεατρικό εργαστήρι.

Διατίθεται επίσης εξοπλισμένο στούντιο κατάλληλο για πρόβες μουσικών συγκροτημάτων.

Για εγγραφές στα μαθήματα, αξιοποίηση των χώρων ή άλλες πληροφορίες: Τηλέφωνα: 694 686 1036 και 698 406 9783 και mail: stekiknethess@gmail.com (Βελισσαρίου 5, περιοχή Ευζώνων).