Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος έρχεται ξανά στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου στο Block 33 !

Χριστόφορος Ζαραλίκος
1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά
Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου (SOLD OUT) & Κυριακή 26 Δεκεβρίου
BLOCK33 - Θεσσαλονίκη

Κείμενο: Πιτσιρίκος - Χριστόφορος Ζαραλίκος.

Ο «όρθιος κωμικός»  Χριστόφορος Ζαραλίκος συναντά για δεύτερη φορά την «καυστική» πένα του Πιτσιρίκου και μας παρουσιάζουν την νέα Stand Up Comedy παράσταση «200 Χρόνια Δανεικά»
Ο Πιτσιρίκος και ο Χριστόφορος Ζαραλίκος δεν θα μπορούσαν να μην δώσουν πατριωτικό παρών στους εορτασμούς για τα διακόσια χρόνια από την ίδρυση του ελληνικού κράτους και αποφάσισαν να γράψουν την παράσταση με τίτλο «1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά». Βάζοντας τον πήχη ψηλά φιλοδοξούν να προσφέρουν περισσότερο γέλιο απ’ ότι οι  επίσημες εκδηλώσεις του κράτους, σχεδόν αδύνατο σύμφωνα με ειδικούς εορτοσιολόγους. Στην απρόβλεπτη και προκλητική Stand Up Comedy παράσταση θα υπάρχει - όπως πάντα - κοινωνική και πολιτική σάτιρα, εγγυημένο κέφι, τρελή διάθεση και ανατρεπτικό χιούμορ χωρίς επίσης να λείπουν οι αυτοσαρκασμοί και οι εύστοχοι σχολιασμοί για όλους και για όλα! Στην παράσταση συμμετέχουν: μέλη της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κείμενο : Πιτσιρίκος - Χριστόφορος Ζαραλίκος 

Ηχοληψία – video - προβολές: Άρης Πρόδρομος

Info:
Χριστόφορος Ζαραλίκος – «1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά»
 
Ημέρα: Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου (SOLD OUT)

Κυριακή 26 Δεκεβρίου

Έναρξη: 21:30, Διάρκεια: 90 λεπτά
Τόπος: BLOCK33 - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Εταιρία παραγωγής: HAH! Comedy

Εισιτήρια προπωλούνται μέσω www.hahcomedy.com & viva.gr

Προπώληση μέσω του viva.gr και του δικτύου των καταστημάτων του (καταστήματα Public, Wind, Media Markt, βενζινάδικα Shell, BP, EKO, καταστήματα Metro, My Market).


Πληροφορίες: 
Τηλ.: 2114185217, Δευτέρα με Παρασκευή από τις 11:00 έως τις 15:00.
 
Ο χώρος λειτουργεί ως #covidfree 
 
Οι θεατές πρέπει να επιδεικνύουν κατά την είσοδο τους στο χώρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης καθώς και έγγραφο ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, δίπλωμα, διαβατήριο). 

Για τις ηλικίες 12-17, κατά την είσοδο μπορούν να προσκομίζουν και rapid test (48 ωρών) ή PCR test / μοριακό (72 ωρών) καθώς και τα αντίστοιχα έγραφα ταυτοπροσωπίας.