Αφιερώσεις

Στείλτε μας τώρα το τραγούδι που θέλετε εδώ :

Πατήστε στην εικόνα


 και θα παίξει άμεσα ζωντανά στο Havana Radio !Εάν δεν χρησιμοποιείτε το Telegram , μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα 

Γράψτε μας το τραγούδι που θέλετε να ακούσετε ή να αφιερώσετε και το Havana Radio θα ενημερώσει για εσάς το άτομο της επιλογής σας ! 

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΠΡΩΤΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ

 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

 1) Η υπηρεσία παρέχεται καθολικά δωρεάν !

2) Απαντήσεις με ελλειπή στοιχεία ή λάθη δεν θα λαμβάνονται υπόψη

3) Λόγω μεγάλου όγκου απαντήσεων , τα αιτήματά σας με τα κομμάτια ελέγχονται 1 ώρα πριν από κάθε εκπομπή . Εάν επιθυμείτε να ακούσετε άμεσα το κομμάτι σας , μας στέλνετε το κομμάτι σας στο Telegram εδώ : 
https://t.me/HavanaRadio και παίζει αμέσως !

4) Οποιοσδήποτε μπορεί να μας ζητήσει τραγούδι, θα παίξουν ΟΛΑ ! Εάν το τραγούδι που διαλέξατε δεν ταιριάζει με το ύφος του σταθμού ή της εκπομπής που επιλέξατε , θα ενημερωθείτε στο email σας με τις δυνατότητες που έχετε είτε να μεταφερθεί η αφιέρωση σε ώρα εκπομπής που ταιριάζει το είδος του κομματιού , είτε το τραγούδι να μην παίξει ζωντανά αλλά να σταλεί η αφιέρωση ως μήνυμα την ώρα που επιθυμείτε .

5) Εάν προσθέσετε κάποιο κείμενο στο μήνυμα αφιέρωσης βεβαιωθείτε ότι δεν θα εμπεριέχει απρεπή ή άκομψο λόγο . Εάν υπάρξει μήνυμα με τέτοιο περιεχόμενο ενδέχεται να κληθείτε μέσω email να το τροποποιήσετε .

6) Εάν επιλέξετε ως τρόπο ενημέρωσης το Instagram , απαιτείται το link του λογαριασμού αποδέκτη . Το μήνυμα θα σταλεί στον αποδέκτη από τον λογαριασμό του Havana Radio στο Instagram 

7) Εάν επιλέξετε ως τρόπο ενημέρωσης το Viber / WhatsApp βεβαιωθείτε ότι ο χρήστης έχει λογαριασμό στις εφαρμογές . Εάν δεν έχει , αυτομάτως η ενημέρωση θα γίνει με SMS .

8) Η υπηρεσία ενημέρωσης μέσω SMS παρέχεται δωρεάν σε οποιοδήποτε αριθμό ελληνικού δικτύου κινητής (Cosmote , Vodafone , Wind) . Εάν ο αριθμός είναι εξωτερικού , η ενημέρωση θα γίνεται μέσω WhatsApp ή Viber .

9) Η ομάδα του Havana Radio δεσμεύεται ότι δεν πρόκειται να διατηρήσει κανένα προσωπικό στοιχείο . Μετά την υποβολή θα ενημερωθείτε στο email σας για την ακριβή ώρα που θα ακούσετε το κομμάτι σας . Παράλληλα θα ενημερωθεί με τον τρόπο που επιλέξατε και ο αποδέκτης της αφιέρωσής σας , αν έχετε δηλώσει