Εκπομπές 🎙️

Δείτε το πρόγραμμα των ζωντανών εκπομπών όπως ανανεώθηκε στις 30/10/2021 :


Καθημερινά, εκτός από τις ζωντανές εκπομπές, ο σταθμός μας παίζει μουσική ολόκληρο το 24ωρο !"Μουσικά Ταξίδια"


Ταξιδέψτε μαζί μας από χώρα σε χώρα σε κάθε επεισόδιο και γνωρίστε καλύτερα τον λαό της καθεμιάς . Κάθε βδομάδα θα επισκεπτόμαστε μια διαφορετική τοποθεσία και θα ερχόμαστε πιο κοντά στην κουλτούρα των λαών του κόσμου (60')


"Kουβανική Βραδιά"Κουβανέζικο πάρτι ! Ετοιμάστε το κοκτέιλ σας και ελάτε μας να ταξιδέψουμε στην ομορφότερη χώρα της Καραϊβικής (120')


"Κίτρινο υποβρύχιο"Η εκπομπή του Havana Radio αφιερωμένη στο Ροκ . Για 2 ολόκληρες ώρες σας μεταφέρουμε στο rock club "Submarino Amarillo" της Αβάνας (120')


"Δελτίο Πορείας"

Κάθε τρίτη κάποιος φανταστικός τύπος παραδίδει ένα δελτίο πορείας που θα πρέπει να ακολουθηθεί κατά γράμμα από ακροατές και παραγωγό. Κάθε τρίτη ένας προορισμός που δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα κατά πόσο έχει σημασία. Κάθε τρίτη ένα μικρό παράθυρο διαφυγής για το πιο όμορφο μέρος του κόσμου που είναι πάντα το επόμενο. Από την καρδιά μιας πόλης, με ένα νοτιά ζεστό και πνιγηρό να σκουντάει τα παραθυρόφυλλα θα μυρίζουμε ρούμι και καπνό από πούρο και θα ξεφεύγουμε για λίγο με μουσικές από όλο τον κόσμο κρυφακούγοντας από τη μεσοτοιχία τον πόνο του γείτονα. (120')


"Εντελβάις"


Εμβαθύνουμε στην μουσική των λαών στις πιο μαύρες περιόδους της ιστορίας τους (60')"Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια" Παλιά ελληνικά τραγούδια που ξυπνάνε αναμνήσεις. Τραγούδια, που τα έπαιζε το ραδιόφωνο ή κασέτα στο παλιό κασετόφωνο του παππού.Μαζί θα ταξιδέψουμε στα ακούσματα των παιδικών μας χρόνων και θα θυμηθούμε μελωδίες που αγαπησαμε και θα αγαπάμε , όσα χρόνια κι αν περάσουν γιατι... Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια."Metal Rosa"
Metal , Rock n Roll όλα παίζουν εδώ στην πιο σκληρή εκπομπή του ραδιοφώνου ! (120')"ΕντεχνΟΝ"

Το ελληνικό τραγούδι στα καλύτερά του , ζωντανά στο Havana Radio (120')


"Τα τραγούδια μας"

Ένα λαϊκό πρόγραμμα με τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε και με πολλές εκπλήξεις . Τραγούδια που όλα αυτά τα χρόνια ήταν η συντροφιά στις πιο όμορφες κι στις πιο δύσκολες στιγμές μας θα μας ταξιδεύουν παρέα. (90')


"Ραδιοφωνική Μπριγάδα"


Δίνουμε το μικρόφωνο σε όλους τους Μριγαδιστές μας και μεταφερόμαστε στο Camping του ICAP (60')


"Κάντιλακ"

Το ελληνικό ροκ έχει την τιμητική του και την δικιά του εκπομπή (120')"Πεντάγραμμο" Η καλύτερη ελληνική μουσική με σταθερό εβδομαδιαίο ραντεβού (120')"Η εβδομάδα σε 5 λεπτά"

Η ενημέρωση ήρθε και στο Havana Web Radio ! Ακούστε μαζί μας τις σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας από Ελλάδα , Κούβα και τον υπόλοιπο κόσμο (5')


"Ταξικοί χτύποι" Το καθημερινό μας ραντεβού με την ελληνική ραπ και χιπ χοπ (120')


"Coctail Party Mix"

Τα πάρτι και το ξεφάντωμα δεν πρόκειται να λείψουν σε όσους είναι μαζί μας (180')


"DJ Yourself"

Πάρτε τα Deck στα χέρια σας και φτιάξτε την δικιά σας εκπομπή . Κάθε βδομάδα τα τραγούδια που ζητήσατε και δεν έπαιξαν , παίζουν όλα μαζί σε ένα πρωτόγνωρο mix show (60'-120')