Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022

Όλοι στην Συγκέντρωση στο Εφετείο 15 Ιούνη στις 8π.μ. που ξεκινάει σε δεύτερο βαθμό η δική της Χρυσής Αυγής ! Οι ΝΑΖΙ στη φυλακή!


Την Τετάρτη 15 Ιούνη ξεκινά σε δεύτερο βαθμό η δίκη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στο Εφετείο Αθηνών. Σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση στο Εφετείο στις 8 π.μ. καλεί το ΠΑΜΕ, απαιτώντας: «Οι ναζί στη φυλακή».


Στο κάλεσμά του σημειώνει: 

«Όπως στις 7 Οκτωβρίου 2020, έτσι και τώρα θα δώσουμε δυναμικά το παρών για να συμβάλουμε ώστε να μπουν ακόμα πιο βαθιά στη φυλακή οι εγκληματίες της ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Να ορθώσουμε τείχος στην προσπάθεια που γίνεται να αναιρεθεί η καταδίκη τους ή να πέσουν στα μαλακά οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν.

Η πάλη ενάντια στον φασισμό και το σύστημα που τον γεννά δεν σταματά. Τα συνδικάτα και ο εργαζόμενος λαός έχουμε πείρα, είμαστε σε επαγρύπνηση, σε αγωνιστική ετοιμότητα, μαζικά απαιτούμε: Οι ναζί στη φυλακή!

Δυναμώνουμε τον αγώνα ενάντια στους φασίστες και τα αφεντικά τους. Δυναμώνουμε τον αγώνα για τη ζωή και τα δικαιώματα των εργαζομένων και της νεολαίας. Ξεβρωμίζουμε τις γειτονιές και τους χώρους δουλειάς από το φασιστικό δηλητήριο, τον ρατσισμό και την ξενοφοβία. Αποκαλύπτουμε τον πραγματικό αντίπαλο, το σύστημα που γεννά φτώχεια και πολέμους και καλλιεργεί τον εθνικισμό "για να σκοτώνονται οι λαοί για τ' αφέντη το ψωμί".

Η καταδίκη των ναζί ήταν μια μεγάλη νίκη του λαού, των αγώνων των εργαζομένων. Συνεχίζουμε μέχρι να τους στείλουμε εκεί που τους αξίζει, στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Όλοι στη συγκέντρωση στο Εφετείο στις 15 Ιούνη στις 8 π.μ.».